Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2152

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: venomik » 29 lip 2026, 16:56

Kluchman pisze:
28 lip 2026, 22:13
venomik pisze:
28 lip 2026, 20:23
Mark Rober to były wieloletni inżynier NASA co kręci filmy opierające sie o inżynierię stosowaną (i ogólnie dotyczące całego STEM). Podane to w efektownej formie, ale przy okazji sporo można się nauczyć.
Dzięki. Nie znam nikogo z listy, mój YouTube i sociale to raczej bańka informacyjna. Tego jednak muszę sobie obczaić, brzmi ciekawie.
Ja zawsze powtarzam, że najlepiej odciąć swoje sociale od wszelkich spoleczno-politycznych tematów. Życie staje się dużo spokojniejsze. A przy okazji latwiej sięobeznać w wartosciowych kanałach. Szczegolnie na youtubie jest to proste, bo pod jedno konto na youtubie można sobie podpiąć kanały dla których masz obosne subskrybcje, osobną historię oglądania, wiec i osobne podpowiedzi. Na glownym konale zostawiłem sobie treści poopularnonaukowe, sportowe, dotyczące szachów, tanga i do nauki hiszpańskiego. Dzięki temu mogę wejść na stronę główną i nawet podpowiedzi są wzglednie sensowne.
(względnie - bo przecież jak otwieram linki wrzucone na wykopie czy reddicie to też na tym kanale).
Tennessee pisze:
28 lip 2026, 22:28
Z ciekawości sprawdziłem gościa z pierwszego miejsca bo mnie zaskoczyła tak duża przebitka nad resztą. Nie warto, totalne bzdury. Niewiarygodne, że tyle ludzi ogląda takie rzeczy.
Aż sam sobie odpaliłem, zobaczyc co tam ma. Wiedziałem, że zajmuje się rozdawaniem kasy, więc poszukałem czegoś innego. Ludzie bawią się w chowanego na jakimś stadionie. I kurczę, nie to, że z tym filmem jest coś nie tak – nie prezentuje szkodliwych treści ani wzorców, montaż jest profesjonalny i widz nie dostaje apopleksji. Ale to było po prostu nudne. A ma 111 milionów wyświetleń. Szok.

Wróć do „Hyde Park”