Ja zawsze powtarzam, że najlepiej odciąć swoje sociale od wszelkich spoleczno-politycznych tematów. Życie staje się dużo spokojniejsze. A przy okazji latwiej sięobeznać w wartosciowych kanałach. Szczegolnie na youtubie jest to proste, bo pod jedno konto na youtubie można sobie podpiąć kanały dla których masz obosne subskrybcje, osobną historię oglądania, wiec i osobne podpowiedzi. Na glownym konale zostawiłem sobie treści poopularnonaukowe, sportowe, dotyczące szachów, tanga i do nauki hiszpańskiego. Dzięki temu mogę wejść na stronę główną i nawet podpowiedzi są wzglednie sensowne.
(względnie - bo przecież jak otwieram linki wrzucone na wykopie czy reddicie to też na tym kanale).
Aż sam sobie odpaliłem, zobaczyc co tam ma. Wiedziałem, że zajmuje się rozdawaniem kasy, więc poszukałem czegoś innego. Ludzie bawią się w chowanego na jakimś stadionie. I kurczę, nie to, że z tym filmem jest coś nie tak – nie prezentuje szkodliwych treści ani wzorców, montaż jest profesjonalny i widz nie dostaje apopleksji. Ale to było po prostu nudne. A ma 111 milionów wyświetleń. Szok.