FMy

gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: gianbuffon » 27 maja 2006, 14:23

jackieboy: ja tez mialem wersje 6.0.2 i gralem wisla, ale nie che mi sie znowu o tym pisac-> zobacz kilka, kilkanascie stron wczesniej, albo kliknij na moj profil i tam masz moje posty. dalem tez screeny (rok 2010) to tam masz moj skladzik.

teraz gram wolverhampton: w 1 sezonie pierwsze miejsce i teraz po 24 kolejkack 4 miejsce :D do pierwszego(tottenham) mam 7 pkt, a za mna jest man.utd i ma do mnie tez 7 pkt straty. najbardziej mnie rozwalaja wyniki, szcegolnie z tymi lepszymi klubami(oprocz tottenhamu i chelsea) np. z liverpoolem na wyjezdzie wygralem 1-4, z man utd tak samo 4-5 (przegrywalem 4-1 do przerwy), z arsenalem 4-4 i rewanz 3-3 :D hehe mam najwiecej szczelonych bramek, ale tez sporo trace...
sklad:
f.henrique----fabiano, lequi, lukasiewicz, alvarez---nengomashe---ingrao, ingebretsen, gasbarroni----zigic, jara

rezerwa: a.silva---naylor, gioda, w.lizarazo---guarin, bonin, srna, blaszczykowski---cort, lavezzi

najlepszy jest jara, jak dotad krol strzelcow, 18 goli w 24 kol i chca go wszystkie najlepsze kluby z anglii!

z wolnego moge wziasc po sezonie klebera(basel) i alexa(fenerbahce). ale na razie nie chca przejsc. jesli nie przejda to kupie: fawcetta, anchico i jakiegos of.pomocnika

aha i po sezonie przyjda: tudor, mtiliga i rosing-schow(chyab tak sie to pisze, napastnik, ale raczej do rezerw)

p.s jackieboy: grasz wisla, a avatar cracovia :roll: to co w koncu??

Wróć do „Hyde Park”