Polskie kluby w europejskich pucharach

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Polskie kluby w europejskich pucharach

Post autor: TS borys IFC » 30 lip 2026, 12:30

Spojrzałem wczoraj na drugą połowę, bo wcześniej nie mogłem. To była jakaś tragedia. Zero ruchu, kilometry między formacjami. Wyglądali jakby przyszli na ten mecz z dopiero co przebiegniętego maratonu. I tu pojawia się pytanie czy sztab zawalił przygotowania czy oni po prostu jak mecz nie idzie to siada im wszystko, przede wszystkim mentalność. Przy 2 czy 3 zero powinna być złość i chęć przejęcia kontroli a był strach żeby nie stracić i nie dać wyjść z kontra.

Był taki moment chyba koło 70min gdy Yegbe miał piłkę i stał z nią z 30sek bo najbliższy pomocnik był jakieś 30m od niego. Ten Kozubal zawsze tak gra? Zamiast wychodzić do tych podań, szukać gry to chowa się za przeciwnikiem? Czy tylko wtedy jak naprawdę trzeba wziąć na siebie odpowiedzialność a jak grają z jakąś Wisłą Płock to nagle staje się Iniesta? Bo skądś to zainteresowanie z zagranicy musi się brać, a ja wczoraj widziałem gościa który chciał iść do szatni i się schować.

Osobny akapit dla Irańczyka który strzelał karnego jakby był pijany i nawet prezent od losu w postaci słupka Duńczyków z 1 karnego został w ten sposób wywalony do śmieci.

Wróć do „Puchary Europejskie”