Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Przema
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 992

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Przema » wczoraj, 14:51

sickstick pisze:
wczoraj, 14:39
A lubicie takie pikantne żarcie że aż się nie da zjeść? Mi to zupełnie odbiera przyjemność jedzenia, zupełnie nie rozumiem ludzi jarajacych się że coś jest tak ostre że aż ryj wypala :P
Ja lubie delikatnie pikantne, ale to bardziej jako podkrecenie smaku i nie na tyle zeby wypalalo morde w srodku, bo wtedy to faktycznie nie ma sensu i zamiast jesc taka pizze, to mozna to wylac na kawalek chleba i sie tak samo zapychac.
A w tym testowaniu pikantych sosow to chyba wlasnie chodzi o to zeby siebie sprawdzic i podnosic ten limit. Brzmi idiotycznie, ale niektorzy sie tym nomen omen jaraja. Jak ogladalem ten test Ksiazula, to potem sprawdzalem inne jego podobne filmiki i na yt wyswietlili mi sie inni gracze z Polski, ktorzy przemierzaja podobne szlaki. Jednego ziomka, to trafilem nawet na tt, zdaje sie ze byl wspolprowadzacym konto analitykow finansowych w mBanku :D i z tego co opowiadal, to nie jest tak, ze z marszu wstaje i jedzie jesc cos takiego, tylko przygotowania do aktualnego poziomu trwaly latami stopniowo podnoszac poprzeczke. Dlatego jak byli w Berlinie, gdzie Ksiazulo zdaje sie tez umieral po tescie takiego currywursta, to na nim i jego koledze nie zrobilo to wiekszego wrazenia. Ja moge na to popatrzec na yt, czasem bawia te reakcje, ale sam bym sie w zyciu na cos takiego nie porwal. Szkoda niszczyc smak dobrego currywursta czy dobrej pizzałki.

Wróć do „Hyde Park”