Ekstraklasa 2026/2027

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1541
Kibicuję: WIDZEW

Ekstraklasa 2026/2027

Post autor: NoName1989 » 01 sie 2026, 17:38

Przema pisze:
01 sie 2026, 17:26
Nie wiem jak ten mecz Piasta z Wisłą ocenić. Wisła takie radosne podwórkowe granie bez mapy. Z drugiej strony w Piascie totalny skład węgla i papy strzela cztery bramki i zgarnia 3 pkt. Mam wrażenie że największą bronią gliwiczan jest osoba trenera. Już patrząc po poprzednim sezonie zastanawiam się czy w takiej Jagielloni mają go w notesach w razie odejścia Siemienca.
@19B10 przypomnisz czemu on z Widzewa został pogoniony? Wyniki wynikami ale tam chyba coś Jesczze było w tle (konflikt z dyrektorem sportowym?)
Zaczęło się od konfliktu sztabu z asystentem i przyjacielem Myśliwca w jednym czyli Zniszczołem. Został on zwolniony i zaczęły się schody. Myśliwiec miał podpisać nowy kontrakt i w końcu nie zdecydował się go podpisać, doszło jeszcze odrzucanie wszystkich kandydatów na transfery proponowane przez Wichniarka(wydaje mi się, że tam koło 50 sylwetek było przedstawianych). Co najśmieszniejsze najpierw odsunięty został Myśliwiec, a następnie zwolniony został Wichniarek. I to wszystko chwilę przed przejęciem klubu przez Dobrzyckiego

Wróć do „Polska”