Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 maja 2006, 18:28

Bo szanowna pani Agnieszka wie że każdy gnój sie musi jakoś bronić :] Wiec po co tracic czas na coś co tak naprawde jest "obroną' I nie wiem czy zauwazyłeś ale On przetłumaczała teksty z "liczących" się włoskich dzienników, a nie jakis tych które teraz próbuja odwrócić kota ogonem. Szkoda że nie wiesz że dziennikarze mają te zapisu juz jakis czas - i teraz tylko działaja ci to maja takie zdanie. Jak by w tych zapisach naprawde coś było to już dawno - przy zaczęciu afery La Gazzetta by o tym pisała. Ale macie razje co dziennie czytajcie inna gazete to skończycie ... - :wink: Weż przykład z nasz Polskiej prasy ...

Meanim z Milanu ? a kto to wiesz ? Człowiek odpowiedzialny za kontakty z arbitrami - oficjalnie :] nieoficjalnie obiera ziemniaki w Milanello :] Mam nadzieje że zapłaci za wszystko tak jak inny - musza - to tyle z mojej strony.

Jest jeszcze jeden powód dla pani Agnieszka mogła nie przetłumaczyć tego a przetłumaczyła tamto ? wiesz jaki ? nie chciało jej się :) Ma inne zajęcie niz pisanie czegoś co zostanie obalone za jakiś czas ? nie prawdzasz ? może Ty cos napiszesz ? www.gazzetta.it :]

Wróć do „Włochy”