Za tych co odeszli [']

Pelart2
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 158

Za tych co odeszli [']

Post autor: Pelart2 » 08 sie 2026, 22:12

Jestem bezduszny bo bawi mnie przeżywanie żałoby za jakąś gwiazdę popkultury czy sportu,której nie znam osobiście i która nie jest mi bliska? Spoko.

Bardzo bolało mnie odbieranie życia zwierzętom, gdy były chore i trzeba było uśpić.

Jak siedzisz przy bliskiej osobie w szpitalu, jeśli jest chora, to moment w którym serce przestaje bić i umiera jest w tym najprostszy. Przynajmniej dla mnie.

Fakt, nie wiem jak w końcu się zachowam w obliczu śmierci, choć większość z nas będzie albo na lekach otumaniona w szpitalu, albo się nie obudzi. Nie sądzę,bym miał czas się nad tym zastanawiać. Bardziej boję się cierpienia niż samej śmierci. Dlatego popieram eutanazję na życzenie.

Zresztą temat zaczął się od tego, że kogoś oburzył żart ze śmierci ojca Messiego a gdyby jego syn nie był znany, nikogo z was by śmierć nie obeszła, a przecież to nadal byłby ten sam człowiek.

Jak pisaliśmy, mało mnie wasze zdanie o mnie obchodzi, nie znamy się a łączy nas jedynie zainteresowanie futbolem. Nie uważam, że kogoś obrażam, pisząc o tym jak postrzegam życie.

Jak ktoś chce niech nawet sobie znicz zapali za starego Messiego, jakiegoś muzyka czy rekina z tego forum, co wybrał samobója. Jego prawo.

Wróć do „Hyde Park”