Widzew Łódź (zbiorczy)

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1546
Kibicuję: WIDZEW

Widzew Łódź (zbiorczy)

Post autor: NoName1989 » 10 sie 2026, 11:21

W tych pierwszych trzech meczach zakładałem jakieś 4 punkty. Liczyłem na wygraną z Motorem, jakiś remis w Płocku i porażka z Jagą. 5 punktów na tą chwilę wygląda dobrze. Nadal widać braki po czystkach jakie robi nowy pion sportowy, bo wczorajsza ławka wygląda bardzo słabo.
Duże nadzieje wiąże z tym prawym obrońcą Jusufem, widać że niezły z niego walczak a piłkarsko też na pewno lepszy od Kraja, który bardzo słabo wszedł w sezon i kolejny raz był praktycznie najsłabszym zawodnikiem.
Szkoda mi Selahiego, że chcemy się go pozbyć bo to jest bardzo przydatny zawodnik ale tu pewnie chodzi o zejście z jego pensji, bo jak na rezerwowego to zarabia bardzo dużo.
Nadal nie wiem co sądzić o Kornvigu, piłkarz zagadka. Bardzo dużo biega i walczy ale mało widać tej piłkarskiej jakości w nim. Nie wiem do końca na jakiej pozycji on powinien grać by się odnaleźć na boisku.
Fran na skrzydle to też nie jest szczyt marzeń ale on to akurat wszędzie potrafi się odnaleźć. A na jego gola można patrzeć i patrzeć. Piękne przyjęcie jedną nogą i od razu strzał drugą, klasa.

Wróć do „Polska”