Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 28 maja 2006, 10:05

Bobohawk pisze:Z Olisadebe jest tak, że może okazać się świetnym ruchem transferowym, a może być całkowitym niewypałem.
Tak zgadzam sie, tylko wkurza mnie to ze teraz przeprosil sie z Polska i chce wracac do naszego kraju... Jakby nawet przeszedl do Legii i sie wypromowal to znowu by nas olal i uciekl za granice... Ja bym go nie kupowal i nie zycze tego nawet najgorszemu wrogowi (Legii)
Bobohawk pisze:Legia, by musiała podjąć ryzyko, ale Oli do tanich nie należy więc zapewne ryzykować nie będzie.
No wiesz Oli dostepny jest z wolnego transferu bo zerwal umowe Z Portsmouth bo nie chcial grac w druzynie rezerw. A co do wysokosci kontraktu to Olisadebe by podal taka wartosc jaka maksymalnie moglaby wylozyc Legia... Nie poda jakis wygorowanych cen bo nici z transferu by byly a on koniecznie chce przeniesc sie do Polski... Tak wie z dogadaniem wg mnie problemow by nie bylo.

Tyle ze jest to zawodnik kontuzjogenny i zarowno moze caly sezon grac w pierwszym skladzie jak i caly sezon leczyc kontuzje. W wypadku reprezentacji wiekszosc tych kontuzji byla urojona oczywiscie, bo jak mozna nazwac ten fakt kiedy to w dniu powolania reprezentacji Oli jest strasznie kontuzjowany a 4 dni pozniej wystepuje w Panathinaikosie... W reprezentacji jest on juz raczej stracony a co do Legii to mysle ze jak zespol ten chce wlaczac sie do walki w eliminacjach do LM to musi niestety ale zakupic conajmniej 3 razy lepszego zawodnika. Byly jeszcze spekulacje co do Wichniarka ale wg mnie uwazam to samo co w sprawie Olisadebe.

Wróć do „Polska”