Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 28 maja 2006, 10:46

Martin Pellegrino pisze:
Loczek pisze:W zamian za to mamy na Old Trafford w 2008 roku zobaczyć gwiazdy reprezentacji do lat ... 15 - Brazylijczyków. Do tej mieszanki dochodzi ponoć Kerlon - kolejny młodzieniaszek. Z takimi transferami to nawet z Porsmouth nie powalczymy.
A ja się nie zgodzę z tym. Kerlon jest jednym z bardziej utalentowanych napastników młodego pokolenia w Brazylii. Osobiście nie wyobrażam sobie żeby brazylijczyk grał w Premiership gdzie gra się siłowo, ale wydaje mi się, że każdy dobry zawodnik dałby sobie radę z aklimatyzacją. Wracając do Kerlona to ponoć w Brazylii nazywają go Foka z racji jego "ciekawego" dryblingu - biega z piłką niemalże przyklejoną do czoła :D

A ja myślałem, że to R10 nadaje się do cyrku :D[/i]
Popatrz na to z perspektywy realnej :
Chelsea - Ballack, Szewczenko.
Szewczenko nie chce podpisywać nowego kontraktu z AC Milanem, ze względów rodzinnych. Tak więc włodarze z Giuseppe Meazza muszą rozpocząć negocjacje z Chelsea, jeżeli chcą zarobić na Ukraińcu.
Tak więc środek pomocy i linia ataku jest wzbogacona niemalże na maxa. Poza tym Quaresma i Roberto Carlos.

A Kerlon Moura Souza ma być lekarstwem na zdobywanie bramek? Zresztą, pewnie to też jest kaczka dziennikarska, jak wiele innych.
Nie ujmując nic, zawodnikowi urodzonemu w Impatinga ( Brazylia ) i grającemu w Cruzeiro ... może i jest talentem, ale my talentów mamy już zbyt wiele, które nie eksplodowały.
Kerlon może być napastnikiem i ofensywnym pomocnikiem, tak więc podobnie jak Ronaldinho. Jego dobrą stroną jest gra prawą nogą.

Ale My potrzebujemy graczy pokroju światowego, ażeby odbudować swoje morale w Europie.

P.s
El_nino - Umiesz pisać więcej niż jedno zdanie? Czy to tak z gadu gadu wziąłeś, taki nawyk, jak podcieranie się tylko prawą ręką?

Wróć do „Anglia”