The Championship (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 616

The Championship (zbiorczy)

Post autor: Tennessee » 11 sie 2026, 21:23

matt_ pisze:
10 sie 2026, 21:14
Rozumiem, że masz swoje powody by nie korzystać z usług zakładów bukmacherskich, ale są jeszcze nielegalne transmisje. Oglądanie ich to mniejszy grzech niż podglądanie rywala, przynajmniej w przypadku rozgrywek, których żadna telewizja/nadawca nie pokazuje ;)
Tylko, że ja oglądam bardzo dużo piłki i zwyczajnie nie mam zamiaru latać po jakichś strumykach czy zakładać kont u bukmacherów, za małolata tak właśnie oglądałem niższe ligi angielskie na nielegalnych transmisjach, ale treaz przy tylu możliwościach mam Ekstraklasę w całości, Bundeslige 1 i 2 w całości, Premier League, do tego jeszcze Ligue 1, a to wszystko za grosze.

Oglądanie na dziko nie ma już przebicia, pewnie zaglądnę na Black Country derby, co każdemu polecam bo to są mecze o ogromnym napięciu, jeszcze kilka spotkań innych rywalizacji też obejrzę, ale to będzie malutki promil tego co za dawnych czasów czy za Viaplay. Także sezon stracony.

HMK pisze:
10 sie 2026, 22:47
Soton awans
Bardzo bym chciał i liczę na awans ale ciężary w realizacji będą, już WHU i Wolves to bardzo mocni kandydaci, a jest jeszcze kilku poważnie zainteresowanych awansem.

Wróć do „Anglia”