Ode mnie bana raczej nie dostaniesz, ale z racji tego, że masz 9 WP to pozwoliłem sobie napisać, że jest blisko bana. Tyle.guru pisze:Ty probujesz za to jakos mnie ponizyc w oczach ludzi piszac o dorastaniu i rozumieniu, a z samych moich wypowiedzi nie mozesz wywnioskowac co mam w glowie Razz straszysz o dawaniu banow
Z Twoich wypowiedzi idzie za to wywnioskować, że na wiele spraw patrzysz bardzo prostolinijnie. Często przedstawiasz swoje zdanie na dany temat tyle, że jest ono nieprzemyślane i łatwo je obalić przy minimalnych nawet chęciach. Nie chcesz (albo nie potrafisz) spojrzeć na problem z szerszej perspektywy a to nie przemawia na Twoją korzyść delikatnie mówiąc. Jeżeli napisałeś 141 postów przy czym zdecydowana większość odznacza się tym o czym napisałem to może oznaczać, że inaczej pisać nie potrafisz.
Teraz wszystko jasne. Looooooooooooooz. A twierdzenie oczywiście jest bezsensowne, ale niczego innego się w tym temacie z Twojej strony nie spodziewałem.guru pisze:a to zdanie "Wiecej ludzi z takim podejsciem i Polska niedlugo zostanie rozsprzedana, bo co tam..." sie nie tyczylo Ciebie tylko Klose i Poldiego, mozna tego nie bylo wywnioskowac bo zle to sformulowalem a raczej w zlym miejscu wstawilem, jezeli to wziales do siebie to sorry
Dlatego, że zagadnienie oceniasz pod kątem własnych korzyści. W tym przypadku są to korzyści dla naszej reprezentacji. Wymagasz od Klose i Podolskiego, aby reprezentowali Polską mimo, że mają więcej wspólnego z Niemcami a na dodatek nikt w Polsce nie postarał się o to, aby nas reprezentowali. Mimo wszystko masz do nich pretensje bo teraz strzelają bramki, ale nie dla Polaków. Zarozumialstwo to złe określenie akurat, ale mniejsza o to.guru pisze:"Więcej ludzi takich jak Ty i Polska dalej będzie traktowana jako prymitywny kraj. Przynajmniej dopóki tak wiele osób będzie widziało tylko czubek własnego nosa."- no fajnie, z jakiej racji masz mnie za zarozumialca?