Na X-ie jak pochwaliłem Jordiego za ten ruch to jeden z bardziej poczytnych userów w kwestii piłki z beneluksu mnie zrugał że to żadna sztuka dać wysoką pensję wolnemu agentowi. No ale prawda jest taka że to przecież nie jedyne wzmocnienie w tym okienku a poza tym bądźmy szczerzy. Jak w jakimś klubie jest dziadostwo to tego typu ruchy jak Brandt w tym okienku się również nie zdarzają.Tennessee pisze: ↑11 sie 2026, 21:27Mnie z transferów najbardziej zainteresował Julian Brandt, piłkarz świetny, technika mega, z taką umiejętnością błyskotliwego wykończenia, dużo potrafi i dużo widzi, inteligentny w poruszaniu się i szukaniu przestrzeni. Powinien zrobić większą karierę ale zawsze bywał mocno nierówny, ciągła sinusoida świetny mecz i słaby, bardzo dobry i przeciętny i tak w kółko. No ale Eredivisie to nie Bundesliga, umiejętności plus doświadczenie powinny wystarczyć żeby dołożyć dużo od siebie.
Ruchy są bliższe jakością tym z czasów Overmarsa więc mamy prawo wchodzić w ten sezon z nutką ekscytacji