Anglia - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: gringo7 » 28 maja 2006, 16:45

Osobiste:
Po 1.
guru z niecierpliwością czekam na twoje 10 ostrzeżenie.
Do tematu:
Po 2.
Najbardziej doskwiera mi to, że nie wzmacnia się ManU. I myślę, że zostawienie Fergusona na stanowisku było błędem - który wielki klub zostawiłby trenera po takim niepowodzeniu w LM? Nie znam dokładnie sytuacji tam panującej, ale jest to dla mnie nie jasne.
Po 3.
Ciekawe transfery robi Chelsea, ale czy nie przypominają one wam polityki transferowej dawnego Realu, którego losy wszyscy znamy. Jose pragnie sprawdzać zawodników tj. Ballack(już kupiony), Sheva, Carlos - są to zawodnicy dobzi nawet bardzo, ale za 1-2 sezony ich magia może zniknąć a wtedy Chelsea może pójść śladami Realu.
Po 4.
Bardzo mnie cieszy transfer Rosickiego :). Może właśnie w Arsenalu będzie mógł pokazać pełnię swoich umiejętności.

Pzdr

@Down
1. Gratuluję następnego postu.
2.
Po 1: Ballack nie zostal kupiony, wolny transfer
No co ty :O niesamowite. Wiesz o co chodziło, więc nie będe ci tłumaczył.
3.
guru pisze:Widac ze jestes opcykany w temacie, okno transferowe jeszcze bedzie otwarte przez dlugi czas, Ferguson ma czas a tym zdaniem "I myślę, że zostawienie Fergusona na stanowisku było błędem" mnie rozwaliles
Więc napisałem, że nie wiem co tam się dzieje. Ferguson, jak dla mnie może pracować jeszcze z 40 lat, tylko mógłby zacząć coś osiągać teraz. Dla mnie ManU nie jest drużyną, która powinna walczyć o wyjście z grupy LM, ale drużyną, która powinna walczyć o wygranie całej LM.
A co do tego, że cię rozwaliłem to przepraszam ale nie odbuduję.
4.
guru pisze:nie przypomina mi to wcale polityki Realu,
Po 1: Ballack nie zostal kupiony, wolny transfer
Po 2: jezeli uwazasz ze Ballack i Sheva pograja jeszcze tylko 1-2 sezony to gratuluje wiedzy pilkarskiej, jedynie to 1-2 sezony moze sie sprawdzic w przypadku R.Carlos.
ty mi nie przypominasz forumowicza, ale kogo to obchodzi?
Ad. Ballacka i Shevy to pożyjemy zobaczymy.

Ostatniej twojej wypowiedzi nie skomentuję bo nie miała ona na celu zaczepienie mnie.

pozdr 2
Ostatnio zmieniony 28 maja 2006, 17:12 przez gringo7, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”