Anglia - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 28 maja 2006, 16:56

gringo7 pisze:Osobiste:
Po 1.
guru z niecierpliwością czekam na twoje 10 ostrzeżenie.
zanim cos napiszesz o mnie to przeanalizuj co ty napisales a mianowicie,
gringo7 pisze:Do tematu:
Po 2.
Najbardziej doskwiera mi to, że nie wzmacnia się ManU. I myślę, że zostawienie Fergusona na stanowisku było błędem - który wielki klub zostawiłby trenera po takim niepowodzeniu w LM? Nie znam dokładnie sytuacji tam panującej, ale jest to dla mnie nie jasne.
Widac ze jestes opcykany w temacie, okno transferowe jeszcze bedzie otwarte przez dlugi czas, Ferguson ma czas a tym zdaniem "I myślę, że zostawienie Fergusona na stanowisku było błędem" mnie rozwaliles
gringo7 pisze:Po 3.
Ciekawe transfery robi Chelsea, ale czy nie przypominają one wam polityki transferowej dawnego Realu, którego losy wszyscy znamy. Jose pragnie sprawdzać zawodników tj. Ballack(już kupiony), Sheva, Carlos - są to zawodnicy dobzi nawet bardzo, ale za 1-2 sezony ich magia może zniknąć a wtedy Chelsea może pójść śladami Realu.
nie przypomina mi to wcale polityki Realu,
Po 1: Ballack nie zostal kupiony, wolny transfer
Po 2: jezeli uwazasz ze Ballack i Sheva pograja jeszcze tylko 1-2 sezony to gratuluje wiedzy pilkarskiej, jedynie to 1-2 sezony moze sie sprawdzic w przypadku R.Carlos.
gringo7 pisze:Po 4.
Bardzo mnie cieszy transfer Rosickiego :). Może właśnie w Arsenalu będzie mógł pokazać pełnię swoich umiejętności.
Tez mnie bardzo cieszy, jest jeszcze mowa o Riberym ale to na NIEszczescie raczej plotki :?

Wróć do „Anglia”