Nikt sie drugiego dna nie doszukuje. Jak się pisze o tym co się dzieje w klubie od tych co od lat donoszą to się pisze i analizuje wszystko a nie się wybiera co mi czy Tobie akurat pasuje.
Inna sprawa kto wierzy w te doniesienia a kto nie. Ja tam ich nie rozkminiam, wszędzie gdzieś Mendes jest podpinany więc staram się jakoś to logicznie sobie wytłumaczyć.
Co ciekawe ostatnia plotka odnosnie "Dsa" to jakiś analityk z MU, który miałby dostać ofertę ponownej współpracy z Amorimem i nie jest to typowy Ds. Tylko jakiś Moncada style typek. Co też jest dziwne,bo dlatego do tej pory nie zatrudnili nikogo,skoro ten Kirovski zrobił już kwity? A była mowa od początku, że Amorim będzie ściśle współpracował z Cardinale przy transferach i potem pojawiło się, że Mendes ma "pomagać".
Ot i cała filozofia. Obecne ruchy i plota o kontaktach Mendesa z właścicielem Romy raczej potwierdza te niby teorie bardziej niż im zaprzecza.
I nie to nie znaczy, że taki Mendes raptem będzie szukał klubu dla Estupiniana czy Fofany,bo każdy ma swojego agenta, ale przy akurat braku ofert na Leao jego koneksje mogą ale nie muszą jakoś pomóc. To samo z Inacio,bo Mendes ma dobre relacje z klubami z Portugalii to mógłby pomóc cenę zbić,bo już to niejednokrotnie robił dla wielu klubów prawda?
Zresztą, mało mnie interesuje czy Mendes czy pani od mopa, z Milanello,pomoże w transferach. Wazne żeby byly zrobione.
Faktem jednak jest, że o pani od mopa nikt nie wspomina a Mendes,jak mówisz,jest wciskany.
Zresztą masz z czerwca. To Moretto też dorabia ideologię?