AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3405

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: seba82 » 18 sie 2026, 8:27

mete pisze:
18 sie 2026, 8:16
Jak dla Ciebie wszystko jest zero jedynkowe. Nawet wiarygodność swojego ulubionego dziennikarza jesteś w stanie odrzucić,bo Ci akurat teoria nie pasuje
Myślisz, że Leao w czerwcu poinformował Morretto/Romano że Mendes nie jest jego agentem? Leao jasno wyjaśnił kto się zajmuje jego przyszłością i nie jest nim Mendes.
Dobra, odwróćmy pytanie. Myślisz, że żaden z tak wpływowych dziennikarzy nie wie kto formalnie reprezentuje Leao?
Myślisz że nigdy w historii inny agent nie pomagał przy załatwianiu transferów agentom reprezentującym?

Zresztą teraz na siłę cisniesz coś co nie jest kluczem w tej dyskusji.
Że dwa razy już pisałem, że według Twoich ulubionych dziennikarzy to Mendes w IMIENIU MILANU stara się nagrać klub. I dodawałem, że Leao wcale zgodzić się na ten transfer nie musi. Ot to prostu Mendes szuka rozwiązania dobrego dla obu stron, dlaczego? Bo ma w tym biznes.

Więc co Ciebie tak boli w tym Mendesie że w to brniesz zamiast zostawić takie jakie jest.

Bo jak jutro Moretto wrzuci jakiegos breaking newsa to nie będzie Ci przeszkadzać go cytować, ale akurat tu będziesz sugerował że on nie wie kto jest agentem Leao,czyli że jest co niewiarygodny czy co?

Po [ch**] ta cała rozmowa bez sensu. Jak pół intenretu związanego pośrednio czy bezpośrednio z Milanem twierdzi, że Mendes jakoś tam pomaga to znaczy że może i pomaga i po co to rozbijać na czynniki pierwsze?

Jak sie uda pomóc i sprzedać Leao to dobrze,jak się nie uda i Leao sam się sprzeda to też dobrze a jak zostanie to w sumie też dobrze, ale nie wiem jak on sam wtedy z Amorimem i jego taktyką będą żyli.

Tyle w temacie Mendesa,bo gość już dostał za dużo uwagi w tym temacie.

Wróć do „Włochy”