Kto mistrzem w Anglii w sezonie 2006/2007

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 28 maja 2006, 21:42

Tak czytałem początkowe wypowiedzi w tym temacie i myślałem że każdy będzie uważał Man Utd obok Chelsea za faworytów :shock: A dla mnie jak coś wyjdzie z tych zapowiedzi, choc mam wątpliwości bo co roku po słabszym jak na ten klub sezonie mówi się o wymianie połowy składu i nic z tego nie wychodzi, to wtedy powinni bić się z Arsenalem i chyba jednak Liverpoolem o drugie miejsce, jednak nieskutecznie :lol: Mecze szczególnie w LM pokazały że tej drużynie potrzeba wzmocnień w ataku a to po prawdopodobnym odejściu RvN powinno mieć miejsce :wink: Ale na dzień dzisiejszy ja widze Chelsea (myśle że Mourinho nie powiedział jeszcze ostatniego słowa i ktoś do obrony jednak dojdzie, a R. Carlos jest szansą dla rywali w wygraniu meczu) i długo, długo nic... drugi na dzień dzisiejszy powinien być Arsenal z wierzącymi w swoje umiejętności po meczach LM młodymi piłkarzami, a trzecie miejsce powninen po zakładanych wzmocnieniach napastnika zając Liverpool. Man jak na razie widzę walczące o czwarte miejsce z Tottenhamem no ale jak pisałem walka o trzecie miejsce powinna być jednak tez ich udziałęm :roll:

Wróć do „Anglia”