Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 29 maja 2006, 10:19

Juras_InterFan pisze:Wiedz Zaaza widze ze kumasz czaczę

Kumam, kumam :wink: wypij za moje zdrowie :] ba za nas wszystkich :)

Do tematu - po ostatnie dziwnej [że tak powiem] wypowiedz Sebastiana Verona wiekszośc z Was uważa że powie "Ciao" i teraz zdecyduje sie na powrót. Lub Inter sam go spławi. Jednak nie wiem czy wiecie ale On jeszcze sie wacha - na co nie wskazywała jego ostatnia wypowiedz :roll: Włosi sugerują że Moratti stanie przed wyborem komu zaufać Veronowi i Adriano i ot tego uzależnia tez transfer Luci Toniego - który ostatnio zagotował jednego z Della Valle, chyba sume kontraktu jaki Interu mu proponuje usłyszał pan prezes :roll: - A może źle napisałem nie tyle Moratti ma problem co Mancini [mimo że pojawią sie też nazwisko Capello ale to inny wontek] Jak dobrze wiemy Mancio też nie gra jednych melodi z Adriano. A Veron w jego koncepcji gry jest "mózgiem" Co Wy na to ? Bo to że obaj panowie sie nie lubią nie jest tajemnica. Ale teraz wyjdzie kto ma lepsze chody ? Tylko obiektywnie prosze a nie - "Wywalić Verona kupic Riquelme i bedzie grał z Adriano" Zreszta pamietajmy że Roman też Argentyńczyk a to to może sie sprawa rozchodzić :roll:

Valencia żąda 5 milionów za Stefano Fiore [o którym nie dawno rozmawialismy] Włoch za taka sume nie zostanie w barwach Violi. Beda chcieli go jeszcze wypożyczyć ale pojawił sie plotki że Inter to wykorzysta. Bardzie chyba w celu wzmocnienia kadry bo teoria że zagra za Cambiasso jest mało realna. Choć jak sie czyta informacje o innych "zastępców" Estebana można snuć teorie że coś jest na rzeczy. Bo to są ciekawe nazwiska. Ale mało realny transfer. :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”