Espi moze byc wartosciowym wzmocnieniem, rosly chlop, wie gdzie sie ustawic, te bramki mu wpadaja. Wypisz wymaluj Joselu/Gonzalo z minutami/Budimir/Muriqi/jakas klasyczna dziwiatka. Nie wiem gdzie jest sufit tego chlopaka, bo moze znacznie wyzej niz Gonzalo (a moze na odwrot i to GG okaze sie topowym napastnikiem w Fulham, whatever), ale to tylko pokazuje, ze ktos o takiej charakterystyce na lawce jest konieczny, bo beda (zapewne czesto) mecze, ktore trzeba bedzie przepchnac przyslowiowa dupa.
Arda bardzo fajny mecz, przyjemnie sie go oglada, ale to zadna nowosc. Mam z Turkiem tylko jedna obawe. Ze on predzej czy pozniej rzuci kluczami, wkurzy sie i odejdzie, bo on mam wrazenie, ze ma takie okna - tj. troche pogra, ale zaraz siadzie na lawce i bedzie wchodzil na ostatnie 15 minut. I tutaj moj delikatny strach - ze nastapi moment, ze on po prostu bedzie zbyt dobry by byc 12/13 wyborem w tym klubie. Zobaczymy.
Trzeci akapit dla Mourinho. Nie wiem czy to starosc czy serio zmiana podejscia, ale Jose siedzi na lawce, nie kloci sie z nikim, dziwny widok okraszony dziwnymi decyzjami - zmiana Gulera w 60 oraz trzymaniem Szczeny do konca na boisku.
Spoiler: