AC Fiorentina (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 29 maja 2006, 11:11

Chiesa nie napisałe na pilka.pl tej informacji ale ja dośc czesto odwiedzam jego strone Fiorentiny i bardzo mnie zaciekawiła jedna z podanych tam informacji - mianowicie Mateja Keznam

Bardzo ciekawy pomysł. Po nie udanej przygodzie z Chelsea, Serb też rozczarował na Vincente Calderon w Madrycie. Bo ją spodziewałem sie wiecej z jego strony, w sumie całe - Trio Petrov, Torres, Kezman grali tak jaka była pogoda. Więc różnie :wink: Po tym co pokazał w PSV przyszedł czas na Premiership ale tam nie wiele pokazał bo nie wiele grał. A jak grał zawodził. Pierwszy sezon w Atletico jak napisałe w kratke. Może teraz czas na Serie A :] Bardzo bym chciał by Viola sie zwmocniła Serbem, lubie gościa a i grać umnie swoje. Może właśnie na Artemio Franchi pokaże swoją wartość.

Tylko pytanie czy Keznam był by partnerem Luci czy następca ? Bo ją zbytnio nie wierze w to że Moratti sie poddał. Zwłaszcza po tym jak zagotowała się woda w prezydencie Violi. Wiec coś musi byc na rzeczy. :wink: Oby Kezman zasilił Viola :) będzie ciekawie.

Na stronie Violi jest informacje o tym że "Nietoperze" z Mestalla zadają 5 milionów euro za skrzydłowego Stefano Fiore. Który jest tylko wypożyczony do Violi.

Jednak najlepszy jest tam komenatrz nie jakiego "ACFFFFF"
ACFFFFF 28.05.2006, 23:57 pisze:sprzedac go ,i kupic marka penkse w wisly.on by niezle smigal po skrzydle.pozdro.forza viola.

:rotfl2: Penska to teraz joker w tali Dan'a ale ładnie go poniosło, pewnie cena też by była zbliżona :wink:

Wróć do „Włochy”