Polscy kibice

Awatar użytkownika
Przema
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1045

Polscy kibice

Post autor: Przema » 23 sie 2026, 12:21

DDK pisze:
23 sie 2026, 11:37
Przema pisze:
23 sie 2026, 10:01
Płakać to jedynie można nad tym że tacy ludzie z obu stron są w jakikolwiek kojarzeni z piłką nożną.
Patola totalna nadająca się do separacji od normalnego cywilizowanego społeczeństwa.
To już inna kwestia. Niemniej jednak my dalej swoje - dzisiaj Szczecin.
Ja generalnie nie mam nic przeciwko żeby do Szczecina przyjechał ktoś z Krakowa, Gdańska, Katowic czy obojętnie skąd. Ubrał swoje barwy i przed meczem pił piwko gdzie chce i z kim chce. Ta telenowela układów narkotykowych pod które podlegać muszą normalni ludzie pokazują że dogadać się można z każdym i żadne przyzwolenia nie są potrzebne. Dopóki nie pojawi się jakiś oszołom któremu barwy się nie spodobają i zaczyna sie afera. No ale to taki idealny świat mógłby być. A jest jak jest.

To też ironia, bo jak broniłem wpuszczania kibiców do tej pory tak teraz uważam że wszyscy z Krakowa powinni odbić się od bramek i grzecznie wrócić do domu. Ironia polega na tym że dziś będą odsłaniać pamiątkowa tablicę kibica którego zamordował jakiś psychol z Cracovii. Parę godzin później będą zbijać piątki z innymi psycholami z tego samego środowiska. Chłopak który został zamordowany w grobie się będzie przewracać jak to zobaczy. Zresztą podobnie jak sporo innych ludzi którzy się dziś na mecz wybiorą.

Wróć do „Polska”