Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1505
Kibicuję: od czasu do czasu

Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Zygmunt-1 » 23 sie 2026, 20:41

Najgorsze, że może się okazać, że letnie okienko transferowe z poprzedniego roku będzie stracone i nic z tego się nie wyciśnie. Człowiek przez lata przyzwyczaił się, że boki obrony czy trio w ataku to była klasa światowa i teraz ciężko wiązać nadzieję z aktualnym Kerkezem czy Frimpongiem. Jak idzie akcja ich stroną i są już blisko bramki rywala to oczekujemy jakiegoś świetnego dogrania czy zejścia do strzału, a wychodzi coś zupełnie innego. Szkoda mi trochę Wirtza, bo to wirtuoz i sufit ma wysoko, ale nie mam pewności czy udowodni to w Liverpoolu. Moje obawy na temat ŚO przedstawiałem już ostatnio. Alisson lubi też wypaść z kontuzją na jakiś czas, a Gruzinowi do tej klasy trochę brakuje. O braku dobrego defensywnego pomocnika to wiadomo od dawna. Atak to mój "ulubieniec" Gapcio, Isak któremu póki co bliżej do kariery Carrola czy Benteke, Ngumoha to małolat i opierać ofensywę na nim będzie trudno, chociaż liczę że powody do radości da. Czyli co? Trzeba wierzyć w tego Munoza, chociaż póki co kopał w Osasunie. Chiesa? Nie jestem pewien czy jest jeszcze zawodnikiem Liverpoolu :)

Oby jakieś ładne bramki strzelali czasem to oczy będą krwawiły mniej :P

Wróć do „Anglia”