Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2238
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: futbolowa » 24 sie 2026, 12:04

Mr.Chris pisze: ↑
24 sie 2026, 11:48
Jesteś pewna, że dodatkowe obciążanie serca ma sens dla stówki miesięcznie? Nie zdziwiłbym się, gdyby robili tak specjalnie, żeby jak najwięcej wydoić, a jak będą rodzice rezygnować, to też wygrana, ponieważ będą mogli zamknąć szkółkę z czystym sumieniem, mówiąc, że nie było chętnych.
Z bitką to był oczywiście żart :D Na razie poprosiliśmy o spotkanie i rozmowy w tym temacie. No i jest taki plus, że udało nam się zgadać z rodzicami chłopaków, którzy też nie zgadzają się na podwyżki. Więc to już trochę inna pozycja niż gdyby znowu tylko nasza strona była oburzona (tak jak to było z zamknięciem seniorek).

Ja już i tak jestem w klubie na najczarniejszej liście z czarnych list, ale mogę powiedzieć, że przez te lata osobiście wykłóciłam się o stroje meczowe dla dziewczyn, o obozy dla nich, o to, żeby wspomniano o nich czasem w social mediach. Uważam, że spróbować pogadać warto, tym bardziej że teraz mamy wśród rodziców nieco większą grupkę tych, którzy są gotowi naprawdę o swoje dzieciaki powalczyć.

Wróć do „Hyde Park”