Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 29 maja 2006, 14:33

kowal71 pisze:Powołana kadra na MŚ jest dla mnie zaskakująca brakuje kilku graczy.
:shock: przeciez jest ich 23, tylu ilu potrzeba :lol: Mnie tam tak bardzo nie zaskoczyla. :lol:
kowal71 pisze:Uwazam że Polska wyjdzie z grupy ale to chyba wszystko na co ją obecnie stac.
A Grecje przed ME 2004 na co bylo stac :?: Albo Koree na mundialu w 2002 roku :?: Juz taki ekspert to nie badz bo na takiej imprezie wszystko sie moze zdarzyc. Mamy dobry sklad i jezeli wyjdziemy z grupy to w 1/8 mozemy walczyc jak rowny z rownym z Anglikami, Szwedami czy Paragwajem.
kowal71 pisze:Bo tez i cięzżko z takiej grupy nie wyjść
Latwo na mundialu juz nie ma, latwo to bylo w eliminacjach jak mielismy Azerbejdzan czy Irlandie PLN. Ale ja mysle ze jednak sobie powinnismy poradzic. Nie wiem wogole czy Kostaryka to ta gra dla zmyly czy co bo wczoraj pogrom z Kozakami a wczesniej z Katalonia przegrana 0:2...Ekwador :?: On nie jest taki silny jak na swoim terenie... Przegrana z Macedonia 1:2 to chyba jednak wypadek przy pracy ;) Swoja droga mecze Ekwadoru w Hiszpanii nie ida dobrze... Z nami przegrali 0:3, teraz z Macedonia 1:2...
kowal71 pisze:KLUBEM ŁODZI JEST ŁKS
Ale ześ pojechal. :lol:

EDIT

Niggaz nie chce mi sie tlumaczyc, jak sie przespie to cos napisze bo zmeczony jestem :lol:
Ostatnio zmieniony 29 maja 2006, 16:32 przez Martinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”