Torrent, DC++, programy do ściągania plików

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 29 maja 2006, 17:24

Void pisze:zamiast torrentów po kliknięciu na Movie downloads są jakieś reklamy Allegro

Hmm.. moze dlatego ze kliknales na reklame :wink:
Zeby tam sie zarejestrowac musisz wyslac najpierw sms-a za 10 zl. Ale jest najlepsza z tych ogolno dostepnych.
Void pisze:Na tej drugiej nie ma żadnego ciekawego filmu (wziąłem 3 losowe - Kumple, Elling i Pluton). No chyba że dobre filmy są odblokowane dopiero po otrzymaniu zaproszenia

Skoro nie masz tam zaprosznia to jakim cudem sprawdziles co tam jest? Bez posiadania konta tam nawet strony glownej nie zobaczysz. To jest jedna z najlepszych stron na swiecie. Sa tam wszystkie nowosci. Najpierw fiilmy wlasnnie tam sie pojawiaja a potem po jakims zcasie dopiero sa na tych innych stronach miedzy innymi na tej twojej nedznej. Tam dostac sie moze tylko wybrane "elitarne" grono. Jest tam zaledwie 27 000 userow.
Void pisze:Być może dlatego, że nie wiem co to są "pijawki"
Wiec ja jestes. Pijawka to taki osobnik ktory tylko sciaga i nie daje sciagac innym bo odrazu wylacza swoj program po zgraniu pliku. Nie wiem czy wiesz ale na tym wlasnie polega siec ze nie tylko sciagasz ale i wysylasz innym.
Void pisze:Statystyki strony napisał:
Zarejestrowani użytkownicy 4,151
Torrenty 7
Peerów 6
Seedów 5
Leecherów 1
Rotfl2

Umiesz czytac? Napisalem ze strona ruszyla 3 godziny temu. Wiec skoro w tym czasie zarejestrowalo sie tam 4 000 userow to chyba calkiem sporo. Kazda nowo powstala strona nie ejst taka odrazu super wypasiona. Trzeba poczekac...

krako Jak dla mnie rzuc w cholera bispirita bo ten program mi sie nie podoba. Jezeli masz neo to wez sobie BitCometa 0.60 lub 0.61 albo BitLorda. A jezeli co innego to dobry jest uTorrent 1.5 - nie trzeba go nawet instalowac, predkosci sa dobre i nie muli kompa tak jak inne programy.

karmelinho15
1. wersje w kolejnosci od najgorszych(tych co najpredzej sie ukazuja) do najlepszych:

CAM - najgorsze co moze byc. Nie sciagaj tego bo tego sie nie da ogladac. Polega to na tym ze jakeis ludki biora sobie kamere do kina i kameruja film. Wiec czesto mozesz tam slyszec rozne kaslanie albo widziec wstajacego faceta idacego do kibla.

TS - tu juz jest lepiej. Ale jakosc rozna bywa to zalezy od grupy - czasem dobra a czasem fatalna.

TC - Tu jakosc jest dobra, przynajmniej dla mnie wystarczajaca. Zawsze czekam na ta wersje. Wlasnei zgralem sobie Kod Da Vinci w tej wersji i kopia jest dobra.

DVDRip - jak napisales jest najlepsza. Jakkosc idealna, najlepsza jaka moze byc. Ale trzeba czekac dlugo az sie ukarze.

2. Wyszukiware nie ma juz dobrych po upadku torrentsearch. dobra jest www.isohunt.com i www.torrentspy.com poza tym czesto korzystam jeszcze ze www.mininova.org Aha bym zapomnial swieta strona z ktorej kazdy moze korzystac ejst jeszcze www.demonoid.com - maja najbardziej popularny tracker.

Jakby ktos mial ejszcze jakeis pytanie to niech wali :)

Edit:// Na www.sharetorrents.pl otworzyli rejestracje. Dobra stronka na ktorej sie pojawiaja glownie nowosci typu kod da vinci czy mission impossible. Ale poniewaz jest to stronka z wlasnym trackerem to bedzie widac czy jestes "pijawka" i jezeli nia jestes to cie wywala z niej. :)

Wróć do „Hyde Park”