Premier League 2026/2027

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2079
Kibicuję: Manchester United

Premier League 2026/2027

Post autor: Mr.Chris » wczoraj, 18:39

sickstick pisze:
wczoraj, 16:06
Mordo, Lukaku jak miał 23 lata to miał już ponad 140 goli w seniorskiej piłce, a ogólnie w 18 sezonach kariery, tylko 2 razy skończył poniżej 16 goli na sezon (z czego pierwszy był jak miał 15 lat :mrgreen: , a drugi zaraz po przejściu do Chelsea gdzie w ogóle nie rozpatrywano go do gry).
Delap ma 23 lata, 30 strzelonych goli w karierze (z czego połowę w ligach w których wymiata Krystian Bielik), jego najlepszy sezon to 12 goli.

Innymi słowy - Lukaku w wieku Delapa miał nabite więcej goli, niż Delap strzeli przez całą karierę.

Nie, to zdecydowanie nie są gracze o podobnym potencjale xD
Zdajesz sobie sprawę, że potencjał to mowa o przyszłości, a nie tym co jest teraz? Różni ludzie, różne warunki, różne szanse, różny poziom wejścia w dorosłą piłkę. Bo chyba nie chcesz mi powiedzieć, że karierę zrobią tylko ci którzy zaczną napierdalać po 10+ bramek w wieku 16 lat?
sickstick pisze:
wczoraj, 16:06
Wybacz Chris, muszę zadać to pytanie - ty w ogóle widziałeś kiedyś tego Delapa w akcji? :> Bo ja zwyczajnie nie wierzę, że ktoś kto widział choć 1 mecz w jego wykonaniu może bronić jego potencjału, nie mówiąc o porównywaniu go z Lukaku.
Widziałem kilkanaście meczów Delapa w tym 5-6 w pełni. Widziałem też kilkadziesiąt meczów Lukaku i wiem doskonale, że ma predyspozycje do tego, żeby być podobnym typem napastnika o podobnych liczbach. Czy to zrobi? [ch**] wie. Ale predyspozycje do tego ma.

Wróć do „Anglia”