Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4416
Kibicuję: AC Milan

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Eyesmon » 27 sie 2026, 21:48

Magnum pisze:
27 sie 2026, 14:47
Eyesmon pisze:
27 sie 2026, 14:36
Ale porównując same zespoly i ligi jak to widzisz?
Szczerze? Ja się zupełnie nie interesuję NFL ani MLB. Byłem na meczu MLB raz w życiu, wynudziłem się tam, bo to ogólnie się idzie na piknik jeść hot dogi i pić piwo. Nie jara mnie to w ogóle. NFL może być bardziej interesującym doświadczeniem sportowo/widowiskowo, aczkolwiek pójście na MLB to na pewno będzie bardzo dużą dawką tzw. Americana, oba sporty są bardzo amerykańskie i typowo amerykańskie więc myślę że będzie spoko. Tylko pamiętaj, że to NYC - to tak jakby patrzeć na UK przez pryzmat tylko i wyłącznie Londynu. ;)

Jeśli chodzi o takie sporty to bym szedł na NHL, ale sezon zaczyna się dopiero za miesiąc.
Eyesmon pisze:
27 sie 2026, 14:36
Potem chcemy wziac auto i na 4 dni pojechać Skyline Drive > Waszyngton > Philly I wrocic wieczorem 18.09 majac lot 19.09 o 18 wiec pol dnia na Jersey (ew jak nam braknie punktow w NY to obciąć ten plan o 1 dzień- Philly? I na końcu jeszcze dołożyć ten czas w Nowym Jorku)
Super, zobaczycie trochę USA jadąc na Skyline Drive, popieram bardzo. :) Philly fajne miasto, do życia, mogę polecić kilka miejsc na priwie żeby tu nie zaśmiecać jeśli chodzi o dobre browary itp. Odezwij się jeśli chcesz :)
Sprawdź priv:)

Wróć do „Hyde Park”