Liga bez Tifosich
Wspominasz o tym kiedy tylko możesz, ale tak naprawde nie ma to nic do rzeczy, zarzucasz kibicom Juve, że gdy nie mają argumentów atakują Milan, sam skutecznie stosujesz tą metodę.
Zapomniałeś chyba o pierwszej połowie sezonu, w której Juve grało całkiem przyzwoicie. Druga wyszła Juve bardzo słabo, szczególnie w LM, ale cóż taka jest piłka, ja liczę, że jeśli przyjdzię Didier to zmieni wiele w tej słabej grze, która jeszcze jednak wystarcza na ogranie kilku mocnych klubów.Chyba najgorszy styl wśród czołowych klubów europy Confused Schematy na które patrzeć juz sie nie chce Confused Rozgrywanie wykopami przez bramkarza Confused
wiecznie? Capello w Turynie nie jest od zawsze. Zresztą dla Del piero to nie jest wielki problem, kończąc na zapleczu z ukochanym klubem, pokaże największy dowód wierności i będzie niezaprzeczalnym symbolem Juve. Jakkolwiek jako wiecznie rezerwowy dostał sie do kadry na mundial, a i w lidze włoskiej ustrzelił "pare" bramek.Idol i Legenda wiecznie rezerwowy Confused a teraz okazuje się że skończy na zapleczu
smutna to jest twoja ortografia, "nieprawdasz"?Smutne to nie porawdasz ? także został łzy na potem ...
Jeśli Milan czy jakis inny klub zdegradują to Juventus rozwiąża jak PGR za komuny [dobre Laughing ] I tyle macie Krzywy
Dziwi mnie twoja pewnośc, siebie widać ty jesteś najlepiej poinformowanąJeśli Milan czy jakis inny klub zdegradują to Juventus rozwiąża jak PGR za komuny [dobre Laughing ] I tyle macie Krzywy
osobą w tej aferze. Wierz mi, że prędzej ty zagrasz w pierwszej jedenastce Milanu niż rozwiążą Juve.
Mało mnie interesuje czy Favalli zagra 3 mecze, czy ani jednego. Tylko czekam na spełnienie ambitnych planó Milanu związanych z odmłodzeniem obron ... PozdrawiamA wracając do transferów Krzywy No coż zycie Confused i tak bywa Confused Favalli zagra 3 mecze we serie A i 5 w Copa. I stanie sie legenda Laughing Sheva wybrał rodzine. Choc my wszyscy jesteśmy dla niego rodziną i te 75 tysięcy Tifosich Krzywy Martwi mnie to że Rui Coste - rezerwowego za 40 milionów - zarabiającego 5 na ręke może zastąpić Del Piero. I też trzeba będzie mu 5 płacić. Ławka to ławka ale 5 milionów lepiej zainwestować ...