Hm... nie wiem kto tu może być tańszy... Lyon zaoferował OM 20mln E za Ribery'ego a oni nicATI pisze:Zarząd musi wybrac tańszy Ribery czy droższy Joaquin...
Nie jestem fanem Primera, ale kilka meczy w wykonaniu Joaquina widziałem. Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale Joaquin sprawia wrażenie jakby brakowało mu Hiszpańskiego temperamentu. Nienagannie techniczny skrzydłowy, ale bez charakteru. Bardzo przypomina Reyesa... dopóki Arsenal grał ładnie to Hiszpan dopasowywał poziom gry do zespołu, jednakże gdy klub potrzebował, aby wziął trochę ciężaru gry na swoje barki to ten nie wytrzymał i się spalił.ATI pisze:W naszym klubie brakuje piłkarzy z jajami i temperamentem, a szczególnie to drugie cechuje Hiszpanów czy Portugalczyków.
Co do "jaj" to wydawało mi się zawsze, że to gracze ManU mają najwięcej determinacji wśród najlepszych klubów angielskich. Arsenal nie ma chyba ani jednego Anglika w podstawowej 11. oprócz Cole'a i Campbella, Chelsea jest mieszanką, którą tylko Mourinho rozumie, a Liverpool mimo iz ma jednego z największych walczaków w lidze - Gerrarda - gra tak jakby 0-0 było dla nich najlepszym możliwym wynikiem do wywalczenia. Więc jeśli szukasz piłkarzy z "jajami" bo brakuje ich w United to Joaquin chyba nie jest najlepszym rozwiązaniem