Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 29 maja 2006, 20:19

Martinho pisze:Przegrana z Macedonia 1:2 to chyba jednak wypadek przy pracy
Raczej na pewno :roll: jednym okiem oglądałem ten mecz i jak patrzyłem to Ekwador cały czas groźnie atakował a Macedonia sie broniła. Ekwador prowadził 1:0 i nadal cały czas napierał, Macedonia wyszła z jedną raczej niegroźną akcją i... po chwili było 1:1 :shock: Nie widziałem drugiej bramki dla Macedonii ale po niej to na boisku panowała już tylko jedna drużyna - Ekwador. A bramkarz Macedonii bronił w naprawdę w nieprawdopodobnych sytuacjach i z tego co zaobserwowałem podczas meczu ta porażka jest niesprawiedliwym wynikiem :wink:

Zreszta my też jak do tej pory nie pokazaliśmy się z dobrej strony i trudno żeby się nas bać. Zobaczymy jak nam pójdzie w sparingach bo one powinny dać odpowiedź w jakim jesteśmy miejscu i czy możemy myśleć o zawojowaniu... naszej grupy. Sama nasza grupa wg mnie oprócz Niemców nie ma faworyta i o awans powinniśmy sie bić z Ekwadorem, bo trzeba pamiętać że Niemcy to Niemcy i oni zawsze dobrze graja na tego typu imprezach a w szczególności gdy będą gospodarzami. Wg mnie wyjście z grupy to wszystko na co będzie stać naszych orłów, a wcześniejsze odpadnięcie będzie bardzo niemiłą niespodzianką :cry:

Wróć do „Polska”