Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 29 maja 2006, 20:24

*_Zaza_* pisze:ale wykasowałem to bo uznałem że nie ma sensu
To po co zaczynałeś?
*_Zaza_* pisze:Jestem przekonany w 100% że Rossonerim nic nie grozi
Możliwe, że tak jest. Ja jednak dalej twardo stoje przy swoim, że jeśli są winni to muszą ponieść karę. To samo tyczy się reszty klubów, chcecie czyste Calcio? To będzie czyste bez połowy klubów czy tylko bez Juve.
*_Zaza_* pisze:ostatnimi czasy Juventus próbował się bronić, co wyszło mu tylko chyba w Polsce wśród fanów Juve za "10"
Ty jesteś fanem Juve? :shock:
*_Zaza_* pisze:Taktyka była prosta rzucić swiatło na inne kluby. Imm wiecej podejżeń tym miejsza kara
Z tego co wiem to prokuratura przechwyciła rozmowy Milanu z sędziami. Juvenmtus nie zrzucał winy na inne kluby żeby się bronić, wszystko jest na taśmach.
*_Zaza_* pisze: ale co nie pisza na JP ?
Nie czytam informacji z tego portalu i nie udzielam się na forum więc nie pisz skoro nie wiesz.
*_Zaza_* pisze:Działaj Jasiu
Jest tu jakiś Jaś? :lol: Nie wiem gdzie szukać tej listy, ale myślę, że 25 czerwca powiększy się ona o grono osób, jeśli możesz to sam ją podaj skoro wiesz gdzie jest, umiesz przecież Włoski to poszukaj
*_Zaza_* pisze:Bo serie A to coś wiecej niż liga
No masz racje, to tlen, a tlen = Milan czyż nie? :think:
*_Zaza_* pisze:A cała sytaucja została przez działaczy Milanu wyjaśniona już dawno
Nie przekonały mnie te wyjaśnienia :naughty:
*_Zaza_* pisze:Ja mam kontrakt z Milanem do końca życie
Sprzedałeś duszę? wiesz co, takie teksty nie za bardzo pasują do poziomu forum :angry2:

Wiem, że dzielenie tekstu jest złe, ale na posty Zazy ciężko jest odpowiedzieć inaczej :roll:

Wróć do „Włochy”