To po co zaczynałeś?*_Zaza_* pisze:ale wykasowałem to bo uznałem że nie ma sensu
Możliwe, że tak jest. Ja jednak dalej twardo stoje przy swoim, że jeśli są winni to muszą ponieść karę. To samo tyczy się reszty klubów, chcecie czyste Calcio? To będzie czyste bez połowy klubów czy tylko bez Juve.*_Zaza_* pisze:Jestem przekonany w 100% że Rossonerim nic nie grozi
Ty jesteś fanem Juve?*_Zaza_* pisze:ostatnimi czasy Juventus próbował się bronić, co wyszło mu tylko chyba w Polsce wśród fanów Juve za "10"
Z tego co wiem to prokuratura przechwyciła rozmowy Milanu z sędziami. Juvenmtus nie zrzucał winy na inne kluby żeby się bronić, wszystko jest na taśmach.*_Zaza_* pisze:Taktyka była prosta rzucić swiatło na inne kluby. Imm wiecej podejżeń tym miejsza kara
Nie czytam informacji z tego portalu i nie udzielam się na forum więc nie pisz skoro nie wiesz.*_Zaza_* pisze: ale co nie pisza na JP ?
Jest tu jakiś Jaś?*_Zaza_* pisze:Działaj Jasiu
No masz racje, to tlen, a tlen = Milan czyż nie?*_Zaza_* pisze:Bo serie A to coś wiecej niż liga
Nie przekonały mnie te wyjaśnienia*_Zaza_* pisze:A cała sytaucja została przez działaczy Milanu wyjaśniona już dawno
Sprzedałeś duszę? wiesz co, takie teksty nie za bardzo pasują do poziomu forum*_Zaza_* pisze:Ja mam kontrakt z Milanem do końca życie
Wiem, że dzielenie tekstu jest złe, ale na posty Zazy ciężko jest odpowiedzieć inaczej