Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 29 maja 2006, 20:45

O ludzie :? czemu mi to robisz ? w zasadzie powinnem już zakończyć "rozmowe" wiesz dla czego ? Moje posty nie składaja się z dwóch zdań które - z czego na jedno pasuje co nie którym :roll:

Dobra jest, to czy Cie przekonują zapewnienia działaczy czy prasowe komenatrze to już nie mój problem. W tym momencie pozostaże nam czekać. Od jakiegos czasu prasa nie przynosi nic nowego. Bo jak byś zwrócił uwage to te rozmowy [bo za pewne do nich pijesz] były wcześniej. Teraz to polega na zabraniu je przez dana gazete i jechaniu na sensacji. Ale to ich problem. Zapisy rozmów są dostepne. I były wczesniej. I jesli z nich by coś naprawde wynikało to oskarżyli by kogoś z wyżej postawionych działaczy Milanu. A czemu tak nie jest ?

Mało kto teraz jest w stanie sie połapać, dla tego uważam że trzeba czekać. Duże liczba ludzi już zdegradowała Juventus - i nie mam na myśli kibiców innych klubów bo to było do przewidzenia. Sytuacja jest tego typu że jeśli Ty uważa ze są taśmy na których jest coś na Milan to w tym momencie powinnysmy rozmawiać o Starej Damie jak o przeszłośc bo przecie na koncie mają - transfery, finanse, doping, ustawki i jeszcze by się znalazło. Ten proces sie nie zakończy "jutro" [niestety:?] jednak będzie inaczej niz z EPO - bo poprostu musi być. Mi. przez marzenie o organizacji EURO. Wtedy tylko Juventus był na dnie teraz cała instytucja o nazwie Serie A. Ja ja czytam że to może miec nawet wpływ na transfery [odstrasza młodych] itd to wybacz ? chyba nie sądzisz że jako fan calcio bym był innego zdania niż winnych skazać - obojetnie kto to będzie. Bo tylko mocne wyroki przywróca tej piękne lidze blask. Dusze ? Nie sprzedałem - sam wybrałem. I chyba wyjasnilismy wszystko jak cos to napisz inaczej prosze Cie ...

Wróć do „Włochy”