Pogoń Szczecin (zbiorczy)

ciernisty
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 30

Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Post autor: ciernisty » 29 sie 2026, 11:04

PietroBosman pisze: ↑
24 sie 2026, 8:48
Jak wam się mecz podobał ?

Czy jest jeszcze ktoś na sali kto wierzy, że Grosik wroci jeszcze do dawnej formy?
sredniawka, a przeciez jesli chcemy sie liczyc w walce o podium to takie mecze musimy wygrywac/przepychac

trudno mi ocenic mecz bo transmisja mocno sie rwała, generalnie wydaje mi sie ze tym razem sztab szkoleniowy popelnil kilka bledow, pierwszym z nich bylo wystawienie Nsame aczkolwiek gwoli sprawiedliwosci nie sadze tez zeby Cuic byl o wiele lepszym rozwiazaniem (podobnie jak w meczu z Legia Kamerunczyk nie byl zbyt produktywny), duze rotacje w zwycieskim jakby nie patrzec skladzie byc moze sprawily ze jakby troche zabraklo tej zorganizowanej agresji ktora widzialem w dwoch poprzednich meczach, kulalo zgranie

poza tym do meczu wkradlo sie troche chaosu, oddawanie fauli, rykoszety, zmiennicy nie wniesli zbyt wiele do gry

Grosicki jakby sie postaral to moglby wrocic do formy chociaz watpie czy tej sprzed 2-3 sezonow, niemniej jednak moglby byc chociaz cennym rezerwowym a nawet graczem podstawowym, jednym z wielu, mam jednak wrazenie ze moglby to zrobic ale cos odwraca jego uwage, cos mu przeszkadza, moze mysli ze prezes go zle potraktowal podczas negocjacji, moze mysli ze jego zona ,,robi kariere'' , ze zaraz emerytura i co bedzie na niej robil, ze nie gra za zaslugi, ze w druzynie pojawili sie inni, utytulowani, ludzie od robienia dobrej atmosfery jak Mendy...

jaki z tego wniosek? nie dawac emerytom dlugich kontraktow i duzych pieniedzy, oni rzadko kiedy splacaja taki kredyt zaufania

Wróć do „Polska”