Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 29 maja 2006, 20:54

Martinho pisze:Mila 3 bramy Rasiak 4 bramy i to w meczu 2 razy po 30min
Dla mnie pokonanie czwartoligowego szwajcarskiego FC Winklen St. Gallen o niczym nie świadzczy a sam mecz traktuje tak samo jak Szymkowiak:
Rywale byli typowymi amatorami, a my traktowaliśmy te zajęcia bardziej jako trening niż jako mecz – powiedział „Przeglądowi Sportowemu” po wygranej ze szwajcarskimi amatorami 10:0, Mirosław Szymkowiak.
Martinho pisze:Moze w meczach towarzyskich sie nie pokazalismy ale nie zagralismy zadnego spotkania w tym roku w optymalnym skladzie. Nasza kadra ograniczala sie tylko do zawodnikow z polskiej ligi + tych ktorzy mogli liczyc na łaske trenerow z zagranicy.
Nie znam się na reprezentacji Litwy ale z tego co się dowiedziałem to oni też nie grali w pełnym składzie lecz w ligowym :roll: Dla mnie mecz w którym piłkarze walczą o wyjazd jest ważniejszy niż pykanie z amatorami, no bo czego można było sie spodziewać gdy naprzeciw siebie stają zawdowoi piłkarze i osoby które na co dzień maja inny zawód. W meczu z USA też nie pokazaliśmy klasy i to a także nasza historia (ta którą miałem przyjemność widzieć na własne oczy a nie z opowiadań ojca czy wujków) nie pozwalają mi mieć wielkich nadziei związanych z naszym startem w Niemczech.
Zresztą żyjmy przyszłością, a przed nami wymagający sparing partnerzy i zawsze pełen nadziei występ w mundialu. Mimo wszysto jak każdy Polak będę trzymał kciuki i mam nadzieję się mile rozczarować :D

Wróć do „Polska”