Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 29 maja 2006, 21:05

Lukaz pisze:Dla mnie pokonanie czwartoligowego szwajcarskiego FC Winklen St. Gallen o niczym nie świadzczy
To miala byc ironia... :roll: No ale wiesz... w ciaga 60min strzelic 10 bramek nawet zespolowi z 4 ligi bawiac sie z nim to musi o czyms swiadczyc ;) Oczywiscie nie brac sobie tego do serca bo zaraz z 10 postow odpowiedzi bedzie :lol: Jak juz powiedzialem... Jutro poznamy na co nas stac naprawde... Podobno Ebi sie zatrul kielbaska z grilla :lol: ...I niepewny jest jego wystep... :(
Lukaz pisze:Dla mnie mecz w którym piłkarze walczą o wyjazd jest ważniejszy niż pykanie z amatorami, no bo czego można było sie spodziewać gdy naprzeciw siebie stają zawdowoi piłkarze i osoby które na co dzień maja inny zawód.
Ej o co ci chodzi z tymi amatorami :?: Uparles sie na nich i teraz beddziesz powtarzal to caly czas :?: Ja sie nie ciesze ze z amatorami wygralismy to mamy super forme. Ciesze sie tylko z wyniku. I daj juz z nimi spokoj...

Ja ciagle uwazam ze sprawimy niespodzianke na mundialu i bedziemy conajmniej w cwiercfinale ;) moze nierealne, ale Grecy sa przykladem ze sensacje sie zdarzaja ;)

Wróć do „Polska”