AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3409

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: seba82 » 30 sie 2026, 18:20

mete pisze: ↑
30 sie 2026, 17:52
To nie jest żaden tak na Ciebie ale to wszystko jest po prostu śmieszne i na siłę robienie jakieś teorii, że to ma jakiś sens.
Bazując akurat na całym internecie to zgadzając się z Tobą transfer Gili,Moreiry i Ramosa też nie miał żadnego sensu,czy tylko jak przychodzą duże nazwiska to wtedy ma sens?
Bo mi się wydaje, że na każdą z tych pozycji szukali konkretnych charakterystyk a nazwiska szły za tym dopiero. Czemu Gabriela Jesusa nie wzięli za 10 mln w takim razie? Duże nazwisko przecież.

To wszystko ma sens, przynajmniej dla trenera, tylko nie zawsze nazwiska się losują jakie kibice by chcieli.

Oczywiście że ten gnój to jest jakaś tam n-ta opcja,ale póki co nie ma żadnego innego info żeby nie było to zgodne z linią taktyczną Amorima. w tym sensie teb transfer różni się trochę od panic buy za czasów Gallianiego,gdzie był dostępny Eriksen potrzebny wtedy jak woda rybie a Galliani kupił Matriego,albo wcisnęli Allegiremu Boatenga bo Silvio tęsknił za cyckami Mellisy Satty.

Ja rozumiem o co Ci chodzi, tylko teraz twierdzisz że wypożyczyli gościa który kompletnie nie pasuje trenerowi na pozycję na którą go wzięli. Co jest trochę naciaganiem teorii pod dalsze krytykowanie.
mete pisze: ↑
30 sie 2026, 17:52
Gość jest po prostu przeciętniakiem
Nigdzie do tej pory nie stwierdziłem że jest jakiś zajebisty. Podałem tylko dalej info, że to nazwisko (co zresztą potwierdzają media) było w kręgu zainteresowań i z jakiego powodu, bo sam nie wiedziałem.
Po to jest forum, żeby dyskutować i dzielić się informacjami i tylko to zrobiłem.
Potem czytam że bronię tego transferu jak niepodległości, bo nie mając na kim wylać żali za niespełnione oczekiwania wylewacie na mnie, potem pisząc dokładnie to samo co ja o tym transferze (że niewiadoma, w dużym skrócie) inaczej ubierając w słowa.

No jeśli wydali pieniądze wszystkie to w takim razie od początku to okienko jest źle zorganizowane. Sam Ramos za 70 mln problemów nie wyleczy. Trzeba było zacząć od tyłu a nie najpierw rzucać budżet na napastnika

Wróć do „Włochy”