AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3409

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: seba82 » 31 sie 2026, 16:00

johny batonik pisze:
31 sie 2026, 15:47
To wrzuciłem kompilację jego rajdów. Biegnie, wpada na przeciwnika i albo odbierają mu piłkę, albo przepycha ją jakoś nieudolnie kikutam
Zaraz Ci mogę wrzucić też kompilacje Leao gdzie potyka się o własne nogi bo taką specjalnie stworzono. Zresztą sam tytuł filmiku już mówi, że został stworzony właśnie pod tą tezę czy jest wystarczająco dobry. Widzisz jak łatwo manipulować pod tezę? Na dole jest nawet napisane "i found 16 Hutchinson last dribbles"

To wpisz sobie na YouTube Hutchinson amazing skills i wyskoczą Ci kompilacje jego najlepszych akcji i co wtedy?

Ani Twoje filmiki niczego tak naprawdę nie udowadniają ani jego filmiki z najlepszymi golami też niczego nie udowadniają. Zapewne fani Chelsea też oglądali Pulisica kompilacje z BVB i jak to sie przełożyło w Anglii? A w Milanie na krótką metę odżył.

Więc przestań brnąć w tą glupią narrację, że ja robię z tego gnoja niewiadomo kogo,bo nie robiłem i nie robię. Twoje i innych wkurwienie na ten transfer niczego nie zmieni. Jest w klubie i już. Każdy chciał kogoś lepszego. Zawsze możesz nie oglądać. Natomiast jak pisałem robienie z chłopa kozła ofiarnego personalnych frustracji niczego nie zmieni.

Tu jest napisane co chciałby Amorim a nie ze ja napisałem,ze jest zajebisty w dryblingu, więc trzymaj się faktów.

Wróć do „Włochy”