W przeciwieństwie do Ciebie tak. Wrzuciłeś 15 sekund nagrania, którym się tylko kompromitujesz używając przy okazji wyciągniętego z kontekstu Musaha, którego widzisz na 15 sekundowej wrzutce z nazwiskami MŁODYCH piłkarzy z jakimś tam potencjałem(według trenera i klubu) manipulując przekazem używając okreslenia "top prospect" przy Musahu jako że Musah to top prospect w dosłownym słowa znaczeniu. No ale jak się nie ma już jak manipulować,bo się nie rozumie,to każda taktyka dobra. Young prospect a top prospect to zasadnicza różnica ale do manipulacji idealna, jak się chce czepiać słówek i wkładać ludziom rzeczy których nie mówią.
Ostatni raz naprawdę.
Gość wrzuca info ", powiedzieli mi że negocjują Ramosa,Diawarre, Gile, Moreire" (przed wszystkimi dziennikarzami sportowymi) ,mete --- gość top insider ma sprawdzone info
# "powiedzieli mi, że nie będą kupować tier 2 do zapychania składu jak nie będą w stanie kupić tego kogo bardzo chcą, w zamian mogą postawić na jakiegoś młodego gracza z potencjałem(na preferowanych warunkach), którego Amorim sprawdzi. Do czasu aż ponownie nie spróbują po tier 1" mete --- Kush usprawiedliwa swoją narrację bo sprowadzili gowniarza gowniaka.
Milan chce Endricka,nie udaje się, Milan nie kupuje tier 2(bo tier 2 jest w kadrze RLC)-- Milan wypożycza gracza z jakimś tam potencjałem (według trenera). Tak też nie rozumiem dlaczego on a nie taki Nwanieri, ale mleko się rozlało.
Mete --- zostałem oszukany!!
Zrobili jak zapowiedzieli, kwestionować można i słusznie wybór akurat tego gnoja a nie innego, natomiast sposób się pokrywa z tym to się przewija w prasie odnośnie podejścia do transferów.
Miłego dnia