Seba82 nikt mnie nie oszukał ani nie czuje się oszukany z prostego powodu i pisałem to już od dawna - spodziewałem się takiego stanu rzeczy na koniec okienka. No może nie aż takiego jak to jest na ten moment, ale byłem świadomy że nie będzie idealnie ani nawet blisko do stanu idealnego.
Wideo oglądałem w całości. I co może Cię zdziwić na 11 części które podzielić swoje wideo w większości się z nim zgadzam w tym co przedstawia. Oczywiście tak jak pisałem - my o tym wszystkim pisaliśmy od dawna tu na forum. Po poprzedniej grupie i jej decyzjach, które broniłeś jak lew przejechał się dość ładnie prawda? Co kłuje w oczy to dość wybiórcze podejście do pewnych graczy, ale nie mam zamiaru drugi pisać to samo.
Więc jak wyjmiemy te 2-3 fragmenty to mamy na wideo naprawę przedstawione to co ja jako kibic Milanu chciałbym widzieć wczoraj, dzisiaj i jutro. Czy widać zalążki tego już? Oczywiście, że widać ale my też potrzebujemy efektów nie tylko na ładnie zrobionym wideo ale na boisku czy w ligowej tabeli.
Więc powtórzę jeszcze raz - ogólnie ok materiał oczywiście nie jest to coś nadzwyczajnego, bo tak jak pisałem - o tym kibice Milanu od dawna mówili ale pewne sprawy nagina pod swoją wizję lub pod to co usłyszał od swojego źródła.
Więc mam nadzieję, że dla dobra Milanu będzie to działało tak jak zostało przedstawione a nie jest to tylko po to by wytłumaczyć dlaczego okienko zakończyło się tak a nie inaczej.