Widzew Łódź (zbiorczy)

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1565
Kibicuję: WIDZEW

Widzew Łódź (zbiorczy)

Post autor: NoName1989 » 04 wrz 2026, 5:55

Ilka pisze: ↑
02 wrz 2026, 23:12
Ile my musimy mieć okazji, sytuacji żeby strzelić gola? Korona jeden celny strzał i gol. My dwa czy trzy słupki, dobre okazje i nic.

Mam nadzieję, że jutro pożegnamy Vukovica!

Jestem tak wkur.... ze szkoda gadać! 😡 i nawet nie chodzi o to odpadnięcie z Pucharu tylko o całokształt! Gramy coraz lepiej, a nadal nic z tego nie wynika. Ile jeszcze tych porażek zanim coś pyknie?
A Korona dołącza do takiego warszawskiego klubu, którego szczerze nie trawie i Korony już też ...

W ostatnim czasie rzadziej tak emocjonalnie podchodziłam do meczów Widzewa, ale dziś to wszystko się już przelało ... 😢
Czyli sama uważasz, że gramy coraz lepiej, na nawet w tym meczu w sumie byliśmy lepsi ale trzeba pożegnać Vuko? Jakbyśmy grali coraz gorzej to rozumiem.
Kadra na zgrupowanie w Bad Erlach:

Bramkarze

Bartłomiej Drągowski, Franciszek Golański, Veljko Ilić, Jan Krzywański

Obrońcy

Stelios Andreou, Carlos Isaac, Christopher Cheng, Jan Juśkiewicz, Marcel Krajewski, Ricardo Visus, Przemysław Wiśniewski, Mateusz Żyro

Pomocnicy

Samuel Akere, Fran Álvarez, Ángel Baena, Osman Bukari, Kamil Cybulski, Mariusz Fornalczyk, Emil Kornvig, Kuba Nawrocki, Lindon Selahi, Juljan Shehu, Tonio Teklić

Napastnicy

Pape Meïssa Ba, Sebastian Bergier, Antoni Klukowski, Karol Świderski, Andi Zeqiri
9 zawodników którzy byli na zgrupowaniu już nie ma w klubie, nie liczę jeszcze bramkarzy i Akere, który jest na wylocie w sumie.
Z nowych którzy przyszli na razie prócz Świdra i Mario reszta nie jest gotowa do gry. Kiedy Vukovic ma ich zgrać i z nimi pracować? Miała być mała korekta składu z mocnymi 2-3 transferami a wyszła kolejny raz rewolucja i oczekujemy, że to od razu zaskoczy.

Wróć do „Polska”