Seriale

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2126
Kibicuję: Manchester United

Seriale

Post autor: Mr.Chris » 07 wrz 2026, 13:29

Przema pisze:
07 wrz 2026, 13:22
Mr.Chris pisze:
06 wrz 2026, 13:56
Wczoraj wieczorem zakończyliśmy nowy sezon Silosa z Ewelinką i kurde, ale to jest dobry serial. Ten sezon momentami ciut przynudzał, ale generalnie trzyma poziom poprzednich serii.

Po drugim sezonie zastanawiałem się, czy nie zacząć książki, ale podjąłem decyzję, że nie chce sobie psuć serialu i czekam na koniec czwartego sezonu, żeby ruszyć z czytaniem.
Po pierwszym sezonie zaczalem czytac ksiazke. Dlatego myslalem, ze beda tylko 3 sezony ;)
Niestety w pewnym momencie porzucilem ksiazke i gdzies pod koniec peirwszego tomu sie zatrzymalem. Moze w koncu do tego wroce, chociaz z tego co pamietam to czytalo sie to gorzej niz ogladalo serial.
Kolejne potwierdzenie, że podjąłem dobrą decyzję ;) wziąłem się natomiast za inną książkę powiązaną z serialem, Koło Czasu (dopiero jestem na 1 tomie, więc bez przypadkowych spoilerów proszę :P ) i powiem, że jest naprawdę zajebista. Szkoda, że serial anulowali, bo pewnie bym leciał jeden tom książki jeden sezon serialu i tak w Koło na ile by starczyło Czasu.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”