Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Przema
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1073

Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Post autor: Przema » 07 wrz 2026, 14:21

19B10 pisze: ↑
07 wrz 2026, 14:18
Przema pisze: ↑
07 wrz 2026, 14:13
Przecietniak, raczej z tych dolnych stanow srednich, ma swoje 5 minut i pieknie to wykorzystal
Nie jest na pewno wielkim wirtuozem, macha łapami jak pojebany, też racja. Ale, biega, walczy, stara się i jak będzie miał mu kto dograć piłkę to trochę goli powinien dla Pogoni strzelić.
Walke i zaangazowanie bez umiejetnosci to mozna bylo doceniac 20 lat temu. Teraz czasy sie zmienily. W Szczecinie przez lata tez sie przyzwyczajono do innego profilu zawodnika.
Co mi po tym ze bedzie beigac jak innych korzysci z niego nie bedzie. Takich jest na peczki w calym kraju i nie trzeba za nich placic tyle kasy.
Enjo pisze: ↑
07 wrz 2026, 14:19
Nie jest to zaden dowod, ale bardziej anegdota - widzialem wiadomosci od Alexa, jakie on wysyla, jak proponuje prace to nigby bys nie powiedzial, ze to profesjonalista, a bardziej hmm zalatwiacz, bo jak to widzialem to sie zastanawiam jak on sie dorobil takich pieniedzy . Temperamentem mu blizej do tego wariata co ma Forrest i Pireus niz Rummenige.
Wiadomosci nie widzialem, ale wiem jak wyglada wiele rzeczy w klubie, o tkorych sie glosno nie mowi. Tez mi nikt nie powie, ze to jest normalne. Pewne standardy z targu pod Teheranem przywedrowaly nie tylko do klubu ale i calej ligi ;)
Stad moje przeswiadczenie, ze to w koncu jebnie. Pytanie kiedy, w jakiej formie i czy bedzie co zbierac. I mysle, ze scenariusz gdanski to bedzie luksus jakiego nie zaznamy, ale dajmy czas na weryfikacje. Zreszta troche glosow plynie ktore mowia co i jak w klubie dziala. Moge powiedziec tylko tlye, ze to i tak wersja light wypuszczana w eter.

Wróć do „Polska”