Serie A 2026/2027

Awatar użytkownika
fekalia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 539

Serie A 2026/2027

Post autor: fekalia » 08 wrz 2026, 11:13

Byłem na meczu Interu z Napoli i chyba już nigdy nic lepszego mnie nie spotka, jeżeli chodzi o kibiców, emocje, atmosferę. Jeżeli ktoś jeszcze nie był na tym stadionie to polecam nadrobić póki jeszcze jest i to na Inter, nie ma Milan. Kibice ogólnie top, wiele momentów, kiedy śpiewa cały stadion (to standard, byłem już na kilku meczach Interu wcześniej), ale druga połowa sobotniego meczu to było już szaleństwo, jakiego nigdy wcześniej nie widziałem - mówię o trybunach. Byłem ze znajomymi, kibicami angielskich klubów, którzy byli i w Anglii na meczach, i w Dortmundzie (który wg ich relacji jest "mocno przereklamowany) i na kilku jeszcze innych europejskich stadionach, ale wszyscy zgodnie stwierdzili, że w sobotę sięgnęli sufitu.

Na dokładkę Bolonia - tu totalnie bez oczekiwań, szczególnie po dwóch porażkach na początek sezonu i mocne zaskoczenie, bo nigdy nie przypuszczałem, że na tym stadionie panuje taka fajna atmosfera. TV kompletnie tego nie oddaje. Doping pełne 90 minut, "pikniki" bardzo mocno żyjące meczem, co chwile podłączające się do curvy i petardy hukowe.

Wróć do „Włochy”