AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 30 maja 2006, 23:42

Fieldy wiesz plotki na temat Sol'a w Juve są chyba i tak wisrygodniejsze niż te że w Turcji będzie grał :roll: Choć i tak nie wiem czemu prasa go tak sprzedaje ? wyraził chęć zmiany kluby ? ze free bedzie na rynku ? czy co ? Bo nie wierze że z racji wieku - gdzyż mogą się uczyc odniego młodzi. King był by idealnym uzupełnienim ale już złożył autograf czym pokazał klase :] Bo kusił go nie jeden klub. A tak będzie jak Terry i Gerrard czy Giggs w Angli

Widziałem dziś plotki na temat Areoplanino i zdeka mnie rozbawiły. Dziwne tym bardzie że ostatnio chyba tylko Sampdoria pytała z wiadomych wzgledów. Goofii Zola czy Chiesa są znacznie strasi. Snajperskiej sznuty sie nie traci :twisted: Jeszcze Ravanelli by kąsał :P Oby tylko zdrowie mu dopisało... bo przeciesz nie ma żadnej gwaracja że w Empoli będzie zdrowy. A Romie jeszcze może dużo dać. Z Francesco grają na pamiec takie piłki :) To jest podobna sytuacja co z Inzaghim tyle czasu jeździł po Belgiach Holandiach leczyć uraz i na konsultacje :? Byli tacy co do z kadry Milanu juz wykreślili :? a teraz nie dośc że wrócił to w 16 spotkaniach które grał w lidze strzelił 12 bramek ? a teraz jedzie na mundial...

Wróć do „Włochy”