Squadra Azzurra - Reprezentacja Włoch

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 31 maja 2006, 16:10

No no, na szczęście Totti wraca do swojej dobrej formy :).Chyba wszystkim Włochom kamień z serca :).Patrząc na ostatnie wyniki Niebieskich, to o siłę ognia chyba nie trzeba się bać, tak jak u Polaków ( wczoraj miałem się bliżej przyjrzeć popisom naszych napadziorów )...Gila, Pippo, Toni, nawet Iaquinta strzelają dużo.Wspierać ich będzie Totti, który jak napisałem wrócił wreszcie do formy :).Dobrze, dobrze, mam nadzieję, że Włosi w końcu pokażą, skąd pochodzi najlepsza piłka świata :).Co do Del Piero to wątpie by grał w pierwszej 11, tym bardziej, że nie ma go gdzie upchnąć, poprostu wszyscy na pozycjach, których mógłby grać, są dobrze przygotowani :).Fakt, że nie ma co brać pod uwagę tylko sparingów, z klubami III-ligowymi, ale pamiętam jeszcze końcówkę sezonu.Ostatni wielki turniej dla kilku zawodników, więc trzeba dać z siebie wszystko, a wierzę w to aż od pozycji bramkarza, przez obronę kierowaną przez Nestę i Cannę, przez środek pola, w którym na świecie Włochy ustępują chyba tylko Brazylii.Moja 11 na MŚ jest jeszcze nie ukształowana całkowicie, waham się tylko nad środkiem, bo Pirlo ostatnimi czasy nie zachwyca, a może być tak spróbować De Rossiego ? Poza tym na prawej Oddo, a reszta chyba już znana :).Forza Azzurri !

Wróć do „Włochy”