BartekTS pisze:Do Grzesia mu jeszcze troche brakuje Wink Nie no żart... Dobrze, że Totti powraca do zdrowia bo jest potrzebny Azzurrim jak woda.. no chyba, że ma zamiar opluc kogos to niech sobie odrazu da siana... Wink
Mimo, iż inteligencja Tottiego, to nie jego najmocniejsza strona, to wydaje mi się, że sam jest zdeterminowany, by poprowadzić Azzurich do przynajmniej 1/2, a każda błazenada tylko spowoduje koniec mitu Tottiego we Włoszech.Zresztą presja będzie w tym roku podwójna, bo dochodzi prawdopodobnie ostatni wielki turniej...przynajmniej ostatnie MŚ, więc głupie zachowanie nie wchodzi w grę, to muszą być mistrzostwa Francesco !
BartekTS pisze:Dzięcioł do Mundialu 9 dni i ide o zakład, że moze dojsc do kilku roszad. Wczoraj nasi Bramkarze pokazali klasę także wiesz.. Kuszczak miał byc Nr. 1 Nr. 2 a teraz nawet na 3 jest chyba za słaby.
To nie ten temat, ale uważam, iż mimo takiego błędu Tomek nadal powinien być blisko nr.1, bo błąd może się zdażyć najlepszym, a wczoraj każdy zagrał piach, więc nie ma co mówić, że Kuszczak taki a taki, a inni lepsi.Jak dla mnie chłopak z niemałym potencjałem + z chęcią zrehabilitowania się.