Championschip Manager

Foka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: Foka » 09 lis 2004, 13:40

Więc tak: Widze, że mało kto sie tu wysila. Każdy gra klubami minimum 2 ligi europejskiej. Osobiście zacząłem kariere na Singapurze. Pierwsze dwa sezony pierwsz 3 w lidze i zwycięstwo w odpowiedniku pucharu Ueffa w Azji. Potem 8 razy z rzędu kistrzostwo Singapuru i Zwyciężyłem 6 razy a Azjatyckiej lize mistrzów. Dotego corocznie wygrywałem ten azjatycki puchar ueffa (tak tak tam mozna w jednym sezonie grać w 2 rodzajach pucharów - Czemu? Sam nie wiem) Potem przenosze się do Polski obejmuje wtedy cieńką Legie i dwa mistrzostwa od razu - w składzie mam zawodników których ściągnąlem za grosze z tej swojej singapurskiej drużynki od razu przyszli. Nie szło na arenie europejskiej ale dostałem oferte z klubu który awansował akurat do 1 ligi japonskiej. tam znowu ściągnąlemmkilku piłkarzy z singapuru i polski. Wynik w pierwszym roku mistrz puchar cesarza i jeszcze jeden dziwny puchar w japoni,. Wróciłem do Polski do Wisły Płock 3 razy Mistrzostwo Polski Dwa Puchary Polski i uwaga - Liga Miastrzów. Pierwszy raz od kiedy grałem we wszystkie wersje CM wygrałem Lige Mistrzów. Wtedy zobaczyłem, że akurat mój kochany ŚLĄSK awansował do drugiej ligi więc mogłe objąć ŚLĄSK. W pierwszym sezonie awans do 1 ligi. Potem już 10 Mistrzostw Polski z rzędu, raz Puchr Polski, ale w pucharze Polski gram rezerwowym składem. I uwaga 6 razy wygrałem Lige Mistrzów i 3 razy byłem w finale. Za każdym razem jak wygrałem LM wygrałem też Puchar Interkontynentalny i Super Puchar Europy. Możecie mi wierzyć lub nie, odbyło się bez żdnych wkrętow, kodów i tego typu spraw. W miedzy czsie prwoadziłem reprezentacje Angli - wicemistrzostwo świata. Teraz prowadze Polaków i też iuż wice jestem na świecie i wczoraj zostałem Mistrzem europy z Polska. Mam aktualnie rok 2032. jako menager mam 62 lata. W składzie Śląska 7 zawodnikow kosztuje 26mln zł i chyba w Polsce już drożsi być nie mogą. Do reprezentracji ze Śląska powołuje 16 zawodników. Jedno mnie dziwi żaden z Nich nie dostał żadnej nagrody w Światowej piłce i na moie mecze choć stadion ŚLĄSKA ma już 30tyś miejsc w lidze polskiej przychodzi max 3 tyś a w LM maź 10tyś. Czemu???A i może ktoś wie kiedy jrest koniec kariery. Z tego co mi się wydaje to koniec będzie jak ja jako menaer bede miał 65 lat. Ktoś z Was doszedł do końca tej wspaniałej gry. Gram ustawieniem 4-4-2 POZDRO

Wróć do „Hyde Park”