Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5314
Kibicuję: Tylko WISŁA

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: DDK » 20 wrz 2026, 11:31

Enjo pisze:
20 wrz 2026, 10:34
Nie było moim celem to abyś się musiał spowiadać, może nie zauważyłem wcześniej jakiejś informacji bo przewijał się głównie Toruń.

Przykro to słyszeć, ludzie się rozstają ale może i trywialne ale i prawdziwe - takie jest życie. Oby wyszło na dobre.

Co do miast w Polsce - to mi najbardziej podoba się Wrocław a później Gdańsk. Z kolei, nigdy nie myślałem o tym żeby np jechać zwiedzać Poznań, ale wydaje mi się że może to być złudne ponieważ zapewne ma jakieś atrakcje o których mogę nie wiedzieć.
Luzik, nie traktuje tego w formie spowiadania się tylko odpowiedzi na pytanie. Są rzeczy o których tu nigdy nie będę pisał ale z takimi sprawami nie mam problemu.

A co do rozstawania się to na tym polega życie. Wychodzę z założenia że zdecydowanie lepiej w życiu spróbować niż żałować że się nie spróbowało. Czasem totalnie nieoczywista sytuacja może przynieść mega korzyści życiowe. Dlatego właśnie wolę podejmować ryzyko niezaleznie cyz w sprawach zawodowych czy osobistych. Nie zawsze wyjdzie ale kto nie ryzykuje ten szampana nie pije.

Wróć do „Hyde Park”