Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 31 maja 2006, 21:50

ATI pisze:Rooney... Loczku sam sobie przeczysz

Niby w czym sobie przeczę?
John Travolta pisze:Zupełnie nie wiem o co Ci chodzi. Rooney strzela głownie piękne bramki

Chyba w Footbal Manager. Mam wszystkie bramki Rooneya na komputerze i tych, jak Ty to nazywasz, pięknych, to jest znikoma ilość.
Ale widze nie potrafisz tego docenic.
A co ja mam doceniać? Cieszę się, że mamy piłkarza, który strzela dużo bramek. Ale nie wiem, czy zauważyłeś o czym rozmawiamy - o występie Rooneya na Mistrzostwach, a w zasadzie o tym, ile widowisko straci na oglądalności.

Chyba nie musze wspominać o wspaniałych podaniach Ronaldinho, czy świetnych indywidualnych akcjach jeszcze można dodać wspaniałe rzuty wolne... Jednak co to przy Rooney'u Rolling Eyes Laughing
Tak, nie tylko Rooney jest lepszy pod względem rzutów wolnych, zapomniałeś, że trick elastico to małe piwko przy technice Anglika?
:lol: Nie popadajmy w skrajności.

ATI pisze:Tak to jest już u wielu kibiców Man United. Wystarczy, że snajper jeden mecz zagra nie strzelając gola, a oni już by go sprzedali mimo, że zaliczył np. 2 asysty w danym meczu.

Nie pisz o kibicach United. Chyba, że kibice Realu, barcelony i innych klubów nie z Primera Division, to też Kibice United.

Wróć do „Anglia”